Adoptoitavissa olevia customdesignejä.

Designejä voi muokata hienoisesti; silmien värin voi vaihtaa, rakenteen muokkaaminen kuvapohjan takia voisi olla jopa suositeltavaa ja arpia/asusteita voi lisätä. Myös kuviointiin saa tehdä pieniä muutoksia.

Tsarppapalvelut -- Hahmokauppa


Minulla on usein tylsää, joten teen mielelläni hahmodesignejä ja ulkoasuja nettisivuille (joskaan gallerioita en ryhdy koodailemaan). Jos olet kiinnostunut jommasta kummasta, ota yhteyttä sähköpostilla (ihme.ihmeinen[änkyrä]gmail.com) taikka deviantArtissa/Uuden Legendan foorumilla.

Hahmolookkeja on mahdollisuus saada laidasta laitaan. Voin kehitellä jotain kummallisenoloista, jotain realistista tai kaikkea siltä väliltä. Koiraeläinten lisäksi voin yrittää muitakin elukoita, ihmisiä en niin mielelläni. Kun pyydät designiä, pyytäisin, että laatisit jokusen toiveen (hahmon laji, kuviointien monimutkaisuus, värimaailma...) sitä koskien.
Sivupalkissa jo muutama valmis adoptiodesign!

Talvetar

Koodauksia en tee aivan yhtä tiuhaan kuin hahmodesignejä, koska koodaus arvatenkin vie enemmän aikaa ja vaatii syvempää paneutumista. Ulkoasuja saa kuitenkin kaikin mokomin pyytää, sillä on hyvin mahdollista, että vaikken sitä samoin tein kykenisi toteuttamaan, voin laatia sen myöhemmin. Sivut rakennan toistaiseksi poikkeuksetta HTML -koodikielellä CSS -tyylimuotoilun kera. Monimutkaisemmat tietokannat eivät täten onnistu, mutta yksinkertaisempia peruskoodauksia teen mielelläni.

Kuten hahmodesignienkin tapauksessa, ulkoasua halajavalta haluan niin ikään jokusen toiveen koodauksen ja grafiikoinen tms. suhteen. Pitäkää myös mielessä, että koodaus inspiraatiotasostani riippuen ottaa aikansa. Vaikka pidänkin ulkoasujen rakentelemisesta, en takaa motivaationi kelpoisuutta tai yleistä jaksamistani.

Esimerkkinä meikäläisen koodaustaidonkaltaisista (näiden sivujen lisäksi) vaikkapa kotisivuni.

Pääsääntöisesti hahmodesignit ja ulkoasut ovat ilmaisia. Meikäläisellä on niin paljon aikaa ja intoakin suunnitteluihin ja koodauksiin, etten vaadi palkkioita. Törppähökkäsiä (eli hahmojani) saa kuitenkin aina tykätessään piirtää, artteja arvostan kovinkin kovasti!


Jos haluat jonkun Sarannan hahmon sukulaisen/menneisyydentutun, ota yhteyttä sähköpostilla/devissä tai Uuden Legendan foorumilla.

Agathen pennut: Aikanaan pentutehtaassa Agathe sai useamman pentueen. Vanhimmat kakaroista ovat suunnilleen 5,5-vuotiaita, nuorimmat kutakuinkin parivuotiaita. Pennut ovat voineet jäädä pentutehtaaseen tai tulla myydyiksi enemmän tai vähemmän parempiin oloihin, ne voivat olla huonon hoidon vuoksi kroonisesti sairaita, mitä nyt vaan keksii. Gathe ei missään vaiheessa ollut kovin ystävällinen mukuloilleen, joten ongelmainen suhde äitiin on hyvin mahdollinen.

• 1. pentue -- ikä 5,5 vuotta -- pk collie x saksanpaimenkoira (?) -- kaksi narttupentua (toinen varattu).
• 2. pentue -- ikä nelisen vuotta -- pk collie x leonberg -- tähän ei oteta hahmoja vielä!
• 3. pentue -- ikä kolme vuotta -- pk collie x belgianpaimenkoira malinois -- Mwjanin Luukato, ????
• 4. pentue -- ikä kaksi vuotta -- pk collie x dobermanni/weimarinseisoja -- vellamon Fuminori, ???

Isaen pennut: Isaella on kumppaninsa Rihiton kanssa neljä pentua, joista yksi oli Khasurin Shiora ja yksi on Zeralexin Ouya. Saatavilla poika Ukon ja tyttö Nidaka.
Hahmojen suhteen ei ole erityisempiä kriteerejä. Ne ovat iältään kolmivuotiaita ja turkinväreinä voi valkean lisäksi olla harmaata ja toffeenruskeaa. Ottaen huomioon Isaen ja Rihiton ongelmaisen suhteen ja kummankin vanhemman ajoittaisen väkivaltaisuuden lastensa pentuaikoina, on perhesuhteiden ontuvuus sangen todennäköistä. Aatteilleen omistautuneiksi igoiksi jälkikasvu on kuitenkin koulittu.

Krommeiren perhe: Kroon kaikki mainitut perheenjäsenet, Nemarkailia lukuunottamatta, on saatavilla peleihin.
Äiti Veurka on kontrollifriikki, persoonaltaan äärimmäisen dominoiva narttu, jota ei ole kenties älykkyydestä kehuminen kuitenkaan. Ylpeä ja uppiniskainen, suhtautuu puolisoonsa vihan- ja rakkaudensekaisin tuntein, pentuihinsa lähinnä neutraalin käytännönläheisesti.
Isä Aslenherr on varsin samankaltainen persoona, kuin Veurkakin. Manipuloiva, suhteellisen älykäs ja levoton luonne, mutta tunnemaailmantaan puhtaampi ja emotionaalisempi kuin puolisonsa. Vanhemmista kumpikin on noin 8-vuotias.
Veljet Veirholl ja Sekerreus edustavat sisaruskatraan palvelualtteinta ääripäätä, kolmas veli Morhoos ja sisko Oljimana lienevät mentaliteetiltaan samankaltaisia kuin Krommeire, joskaan eivät yhtä innokkaita ottamaan turpiinsa.

Hahmojen ulkonäköjen kanssa saa vapaat kädet, kunhan yhtenevyyksiä Krommeireen on. Vanhempien rotujakaumalla ei ole väliä, kattellaan sitä si jos joku kiinnostuu. Myös nimet saa vaihtaa, jollei niistä pidä, mutta nyrkkisääntö on, että nimet pysyvät "siansaksana" eivätkä merkitse mitään.

Peatan pennut: Peatalla on edesmenneen puolisonsa kanssa neljä kogapentua, joista ainakin yksi on saatavilla peliin. Hahmojen suhteen ei sen suurempia kriteerejä; voivat suhtautua petturiäitiinsä miten suhtautuvat. Nartun puoliso Iomhar oli väritykseltään ruskeansävyinen "peruskoga" kera punertavien silmien, joten väritykseltään kakarat tulisivat liikkumaan akselilla musta/harmaa/ruskea. Iältään muksut ovat puolitoistavuotiaita.

Olmin sisarukset/isä: Olmin sisaruksia voi kysellä pelattavakseen, heistä ainakin yksi on vapaana. Tässä olisi oiva tilaisuus saada vähän omituisempi hahmo; sukusiittoisia rapakkolapsia siis tarjolla!
Jos jotakuta kiinnostaa, voisin antaa pelattavaksi myös Olmin isäpappa Iomon. Iomon iäksi kuvittelisin 3-4 vuotta ja luonteeltaan uros olisi melkolailla moraaliton ja omalaatuinen, mutta loppupeleissä myös vastuuntuntoinen eikä luonteensa kyseenalaisista piirteistä huolimatta välttämättä pahis kuitenkaan.

Lisäksi: Sisaruksia ja perheenjäseniä huolitaan Nerguille ja Vääräleualle. Olen myös avoin yhdelle sun toiselle, eli jos hahmojeni menneisyyksissä on edes sivumainintana hahmoa, joka voisi kiinnostaa, tuo se toki julki! Hahmojani voi myös vapaasti kysyä visiteeraajiksi oman hahmosi menneisyydessä (esim. Deadache on voinut aiheuttaa traumoja/pahoinpidellä/tms, Vääräleuka on voinut autella ongelmissa ja aiheuttaa traumoja luonteensa synkällä kääntöpuolella ynnä muuta ynnä muuta.)